Over ons

Ons team

Rosamund Oliver

Rosamund Oliver is opgeleid en geregistreerd als psychotherapeut en supervisor bij het UKCP. Ze heeft in het Homerton ziekenhuis gewerkt met oudere patiënten in een rouwproces, ze heeft les gegeven aan verpleegkundigen van het St Joseph’s hospice, en was mede-ontwikkelaar van een meditatieproject in gevangenissen.

Ze geeft trainingen aan professionals in vele landen over de hele wereld, en heeft samen met anderen seminars over boeddhistische psychotherapie in Zuid Afrika geleid. Daarnaast is ze trainer bij het Spiritual Care Programme en heeft vele publicaties op haar naam staan. Ze heeft een intensieve meditatietraining gevolgd en deelgenomen aan een drie-jaar retraite.

Annie Birken

Annie Birken is senior docent bij het Spirituele Zorgprogramma en coördineert het programma in Nederland. Zij heeft sinds 1998 intensieve training in meditatie- en compassiemethoden gevolgd, waaronder ook een drie-jaar retraite. Daarnaast werkte ze als vrijwilliger in de terminale zorg in Amsterdam.

 Chantal Bergers

Chantal Bergers heeft meer dan 20 jaar als huisarts gewerkt en is sinds 2003 trainer/ consulent in de palliatieve zorg. Zij heeft veel ervaring in het lesgeven over palliatieve zorg aan medische studenten, verpleegkundigen en artsen. Zij is lid van diverse werkgroepen over spirituele zorg binnen de palliatieve zorg en is sinds 2007 verbonden aan het Spirituele Zorgprogramma.